YhdistysPetäjoen kulmakunnalla Loimaalla toimii Petäjoen pienviljelijäyhdistys ry, jonka tavoitteena on koota maatila-, maaseutuyrittäjät ja muuten maaseutuhenkiset ihmiset yhteen lisäten jäsenten välistä kanssakäymistä ja hyvinvointia. Toiminta on jo nyt monipuolista aina tansseista myyjäisiin ja lasten liikuntakerhoon. Kuten yhdistyksissä usein: ideoita olisi enemmänkin, mutta tekijöitä kaivataan lisää. Toimintaan voi tulla mukaan, vaikka multaa olisi vain kukkapurkissa. Ei siis tarvitse omistaa traktoria tai kyntöauroja. Rakkaus maaseutuun riittää.

Yhdistyksen säännöt

Yhdistys on toiminut jo vuodesta 1930 lähtien. Sen toiminta-alueeseen kuuluu Hattulan, Sieppalan, Kauhanojan ja Piltolan kylät. Vuonna 1953 seuralle valmistui oma kokoontumispaikka: Petäjoen paviljonki. Paviljonki pitää sisällään juhlasalin, kahviotilat sekä kokoustilan keittiönurkkauksella. Tiloja voi vuokrata yksityistilaisuuksiin, mutta yhdistykset järjestävät siellä myös erilaisia tilaisuuksia tansseista myyjäisiin.Tutustu paviljonkiin tarkemmin.


Seuraa toimintaamme Facebookissa, Twitterissä tai täällä www-sivuilla. Voit myös olla yhteydessä suoraan esim. johtokuntaan tai jaostojen vetäjiin